Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Gereç: Yangın kapıları çelik, ilenmeşap yahut diğer yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlabilir. Gereç seçimi yangın kapkaloriın dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya ev sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok onat maliyetlidirler; onat korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının rate başüstüneğu yekta bir örnek yeterlidir!

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapılarını kilitsiz küreksiz biriktirmek dâhilin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın derece derece varyasyonları vardır. Buna mümasil Yangın Merdiveni Kapısı şekilde kapıları kilitli avlamak bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları bünyelmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi yer çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket Yangın Çıkış Kapısı olabilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına metanet süresini belirtir. Yangın kapısı binanın farklı bölmeleri Yangın Çıkış Kapısı arasında yangının yayılmasını önleyebilir.

Menteşeler: Metal menteşeler, yangın sırasında bapnın çerçeveye rabıtalı konumda kalmasını katkısızlar.

Yukarıda önem saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page